طرزتهیه پانساروتی

weblog

طرزتهیه پانساروتی

 

 

 

موادلازم

 

کلم بروکلی----150گرم

قارچ----200گرم

کدو----150گرم

پنیرپیتزا----100گرم

سس گوجه فرنگی----2قاشق غذاخوری

روغن زیتون----1قاشق غذاخوری

میگو----6عدد

گوجه مینیاتوری----6عدد

نمک وفلفل----به میزان لازم

 

 

طرزتهیه

 

ابتدا سبزی ها راداخل تابه تفت می دهیم

 

سپس خمیرپیتزارابازکرده وسس گوجه فرنگی  رادروسط خمیرریخته وپخش می کنیم

 

سپس پنیرپیتزا رانیزبرروی سس گوجه فرنگی پخش کرده وسبزیهای تفت داده شده راباروغن زیتون روی آن می ریزیم وخمیرپیتزارابه صورت رولت می بندیم وآنگاه به برش های مساوی به 6عددتقسیم می کنیم

 

درمرحله آخر, میگوی تفت داده شده رابه آن اضافه کرده وباگوجه فرنگی هابه صورت دلخواه تزیین می کنیم

 

 

برچسب ها

  • طریقه درست کردن پانساروتی
  • دستورطرزتهیه پانساروتی
  • آشنایی باطرزتهیه پانساروتی
  • موادلازم برای طرزتهیه پانساروتی
  • روش طرزپخت وتهیه پانساروتی
  • مراحل طرزپخت پانساروتی

جدیدترین ها

news پنج لینک خواص گیاهان
news لینک 6نوع خواص گیاهان
news لینکهای 7نوع خواص گیاهان
news لینکهای 8نوع خواص گیاهان
news لینکهای 9نوع خواص گیاهان
news لینک خواص10نوع گیاه
news خواص فلفل قرمز
news خواص فرنجمشک

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.