طرزتهیه نان سیر

weblog

طرزتهیه نان سیر

 

 

موادلازم

 

کره---200گرم

سیر----2بوته

نان باگت----1عدد

نمک----به میزان لازم

فلفل سیاه----به میزان لازم

پنیر پیتزا----1/2پیمانه

روغن زیتون----1قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی----به میزان لازم

جعفری خردشده----2قاشق سوپخوری

 

طرزتهیه

 

برای پخت نان سیر,ابتدانان تست یانان باگت رابرداشته وباقالب به شکل دلخواه درمی آوریم.دراینجامی توانیم ازنان تست به صورت کامل ویاازحلقه های نان باگت هم استفاده کنیم

 

سیررارست کرده وبرای این کارهربوته سیررابایدبرش دهیم

 

می توانید سیرراازوسط ویایک سوم بالای آن رابرش دهید.برای رست کردن سیرمی توانیدازظرف چدنی ویامایکروفرهم استفاده کنید

 

روی سیرراروغن بریزیدوتمام حبه های آن راباروغن زیتون آغشته کنید

 

فررابرروی حرارت 210درجه سانتیگرادحدود15دقیقه گرم کنید.سیرهارادرورق آلومینیوم پیچیده ودرظرف فرقرارداده وبه مدت 40دقیقه تاکاملا"رست شوند(درتهیه نان سیراستفاده ازموادتازه وباکیفیت بسیارمهم است

 

سپس سیرهای رست شده راازپوسته جداکرده وداخل کره بریزید.درمرحله بعدی پنیروجعفری رااضافه کنید

 

قابل ذکراست که سیرهای رست شده باید سردشده باشندودرغیراین صورت له می شوند.تمام موادراباهم مخلوط کنیدوسپس نان های تست یانان باگت رابردارید

 

مخلوط کره وسیرراباقاشق روی نان تست یانان باگت پخش کنید.مقدارمخلوط موادبرروی نان تست ومقداراستفاده ازکره وسیر بستگی به سلیقه شمادارد.سپس روی هرکدام ازنان تستها مقداری سس ونمک بریزید.درمرحله بعدی سس هاراباقاشق برروی نان تست به وسیله قاشق پخش کنیدتاروی نان بطورکامل به سس آغشته شود.سپس نان هارابه مدت 10الی 15دقیقه بادمای 180درجه فرقراردهیدتاپنیرذوب وطلایی شود

 

 

 

برچسب ها

  • موادلازم برای درست کردن نان سیر
  • طریقه درست کردن نان سیر
  • مراحل طرزتهیه نان سیر
  • روش درست کردن  نان سیر
  • آشنایی باطرزپخت نان سیر
  • روش رست کردن حبه های سیردرتهیه نان سیر

جدیدترین ها

news پنج لینک خواص گیاهان
news لینک 6نوع خواص گیاهان
news لینکهای 7نوع خواص گیاهان
news لینکهای 8نوع خواص گیاهان
news لینکهای 9نوع خواص گیاهان
news لینک خواص10نوع گیاه
news خواص فلفل قرمز
news خواص فرنجمشک

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.