طرزتهیه اسنک سیب زمینی هندی

weblog

طرزتهیه اسنک سیب زمینی هندی

 

 

 

موادلازم

 

سینه مرغ بی استخوان----200گرم ,برش خورده وبه صورت باریک

سیب زمینی----2عدد متوسط بصورت آب پزشده ورنده شده

پیاز----1عددمتوسط

نان تست----16ورقه

گوجه فرنگی----2عددمتوسط بصورت برش حلقه ای

پیتزاگودا----8ورقه

سیر----2حبه رنده شده

پنیرپیتزا----به مقدارلازم ورنده شده

نمک,فلفل,زردچوبه,کره-------- به مقدارلازم 

 

 

طرزتهیه

 

درتابه مقداری روغن گرم کنیدوسپس پیازراریزخردکنید وداخل روغن تفت دهیدتاسبک شود

 

برش های مرغ راهمراه بانمک,فلفل وزردچوبه اضافه کنیدوحرارت راکمی بالاببرید.موادرامرتب هم بزنیدومدت 7تا10دقیقه درهمین وضعیت تفت دهید

 

بعدازاین مدت حرارت راخاموش کنیدوبگذاریدموادقدری خنک شوند.دریک کاسه, سیب زمینی رنده شده ,پنیررنده شده ,سیررنده شده وکمی نمک وفلفل راباهم  مخلوط کنید

 

سپس مرغ رابه این مخلوط اضافه کنیدوبه آرامی هم بزنید.طبق روشی که ازقبل گفته شدسطح خارجی نان هارابامقداری کره نرم شده پوشش دهید.مقداری ازاین مخلوط روی 8 ورق ازنانهای تست  بمالید.2برش ازگوجه فرنگی و1 ورق پنیرگودا روی موادبگذاریدو8ورق دیگرازنان های تست راروی نان های آماده قراردهیدواسنکهاراکمی فشاردهیدتاکاملا"منسجم شوند

 

سپس آن هارابه مدت 3تا6دقیقه دردستگاه ساندویچ سازیافرقراردهیدتابرشته شوند.این اسنک معمولا"باسس گوجه فرنگی کچاپ سرومی شود

 

 

نکته

مقدارهردونوع پنیرکاملا"سلیقه ای است وشمامی توانیدمقادیرفوق رابه دلخواه ,کم یازیادکنید.به عنوان جایگزین پنیرگودادرصورتی که دردسترس نداریدمی توانیدازپنیرتست ورقه ای استفاده کنید

 

برای طعم دارشدن مرغ ,بهتراست چنددقیقه قبل ازطبخ باکمی آبلیمووعصاره زعفران مزه دارکنید

 

 

 

 

برچسب ها

  • روش درست کردن اسنک سیب زمینی هندی
  • دستورطرزپخت اسنک سیب زمینی هندی
  • موادلازم برای تهیه اسنک سیب زمینی هندی
  • آشنایی باطرزپخت وتهیه اسنک سیب زمینی هندی
  • راه وروش طرزپخت فست فود اسنک سیب زمینی هندی

جدیدترین ها

news پنج لینک خواص گیاهان
news لینک 6نوع خواص گیاهان
news لینکهای 7نوع خواص گیاهان
news لینکهای 8نوع خواص گیاهان
news لینکهای 9نوع خواص گیاهان
news لینک خواص10نوع گیاه
news خواص فلفل قرمز
news خواص فرنجمشک

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.