طرزپخت ته چین ماکارونی

weblog

شماره ثبت 1224

 

طرزپخت ته چین ماکارونی

 

موادلازم برای 4تا5نفر

 

ماکارونی درشت لوله ای توخالی----نصف بسته

نمک---1قاشق مرباخوری

پنیرپیتزا------150گرم

تخم مرغ----4عدد

پودرفلفل سیاه----به مقدارلازم

روغن مایع ----نصف فنجان

کره پاستوریزه----چندتکه کوچک 

گوشت چرخ کرد----150تا200گرم 

پیازخام ---1عدد

 

طرزتهیه

 

ماکارونی راطبق روش خودش باآب جوش ومقداری نمک پخت کرده وسپس آبکش کنیدومقداری آب سردروی آن بریزید تابه هم نچسبندوکناربگذارید.گوشت چرخ کرده راهم باخلال پیازتفت دهیدونمک وفلفل هم اضافه کنیدوکناربگذارید.وتخم مرغ هارادرکاسه ای شکسته ومیکس کنیدوکناربگذارید.پنیرپیتزا رارنده کنیدوکناربگذارید.ویک قابلمه یاتفلون نسوزراروی اجاق بگذاریدومقداری روغن درکف آن بریزید

 

توجه :تاتمام شدن همه مواددرداخل قابلمه به شکل زیرعمل کنید

 

درسطح قابلمه مقداری روغن باشدطوریکه درمرحله پخت ته دیگ آن نسوزد

لایه اول رالوله های ماکارونی بصورت حلقه ای بچینیدهرمیله ماکارونی درطول آن درداخل قابلمه که حلقه ای می شودقراردهیدتاریجهای آنهادرداخل قابلمه روی هم قراربگیرند 

لایه  دوم راازگوشت چرخ شده تفت داده پهن کنید

لایه سوم راازلوله های ماکارونی صورت حلقه ای بچینیدیعنی طول یک ماکارونی که دورقابلمه رابگیرد

لایه چهارم راازموادتخم مرخ روی آن بریزیدکه حدوسط شیارهاراپرکند

لایه پنجم راهمه گوشت چرخ کرده بریزید

لایه ششم راهمه پنیرپیتزارنده شده بریزید

لایه هفتم رایک لایه ماکارونی دورتادورقابلمه وروی پنیربچینید

لایه هشتم و آخرراباقیمانده تخم مرغ میکس شده بریزیدتا شیارهای ماکارونی پرکند

چندتکه کره پاستوریزه رادربالای شیارهای دورقابلمه متصل به لبه قابلمه بریزیدتادرطول پخت نسوزدوطعم خاصی به ته چین بدهد ایجادکند

 پارچه دم پخت یاخفه کن ازنفوذبخارداخل قابلمه رابه درب قابلمه بزنیدوبگذاریدتابه مدت حداکثرتا45دقیقه درحرارت ملایم پخت شودوبعدشعله راخاموش کنید

 

  وبعدازمرحله پخت اینگونه عمل کنید

ابتدادودستگیره دوطرف قابلمه را بادودست خودگرفته و1 تا2باربه سمت راست وچپ ,قابلمه را بایک شتاب ناگهانی بچرخانید تاهمه موادداخل آن ازکف قابلمه واطراف آن که چسبیده اندکنده شوند واگرچنین نشدزیرقابلمه ودوربیرونی آنراباپارچه نم دارخیس کنیدوسپس روی اجاق گذاشته ویک سینی که تمام درب قابلمه رابپوشانددرب قابلمه گذاشته وباانگشت شست وسبابه چپ وراست خودهمزمان دستگیره های قابلمه و لبه ظرف رابادوتکه حوله ضخیم گرفته بطوریکه درخط مستقیم مماس باسینه شماباشندبدون اینکه ازدستهای شمالیزبخورندویاچیزشکستنی ازجمله شیشه روی اجاق درپایین کارشماباشد قابلمه رابه سمت داخل ظرف یاسینی درب قابلمه وارونه کنیدکه تاتمام ته چین داخل قابلمه به داخل سینی می افتدکه چشم اندازی زیباخواهدداشت. دراین صورت می توانیدباکاردمخصوص ازآن برش داده که بوضوح شکل زیبای چیدن ماکارونی ومواددرلبه های برش به چشم می خورد وبه بشقابهای نفرات برای سروکردن انتقال دهیدویاخودنفرات به دلخواه برش دهندوبردارند

 

 

برچسب ها

  • طریقه تهیه ته چین ماکارونی 
  • روش پخت وپزته چین ماکارونی 
  • دستورپخت ته چین ماکارونی

جدیدترین ها

news طرزشستن سبزی خوردنی
news طرز پاک کردن سبزی خوردنی
news طرزپخت پپگ نان شکم پر
news طرزتهیه تخم شربتی
news طرزتهیه شربت گلاب
news طرزتهیه شربت بهارنارنج
news طرزتهیه شربت تمشک
news طرزتهیه اردورخیارمیگو

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.