طرزتهیه پیراشکی گوشت

weblog

شماره ثبت 679

 

طرزتهیه پیراشکی گوشت

 

 

موادلازم تهیه پیراشکی گوشت

 

آردگندم---300گرم

تخم مرغ----3 عدد

روغن----100گرم

جوش شیرین---1قاشق چایخوری

بیکینگ پودر----1/5قاشق مرباخوری

شکر----2 قاشق

نمک----نصف قاشق چایخوری

 

 

موادلازم تهیه پیراشکی گوشت

 

تخم مرغهارادرظرفی شکسته .بیکینگ پودر وجوش شیرین رادرنصف استکان آب ولرم حل کرده ونمک راافزوده وتخم مرغها وبیکینگ پودر ونمک وجوش شیرین رادرآرد می ریزیم ومخلوط می کنیم وشکروروغن رااضافه کرده هم می زنیم تاکاملا"مخلوط شودواگرخمیر شل بودکمی آردروی خمیرمی پاشیم وبه مدت یک ساعت درجای گرمی قرارداده تاخمیر ور بیاید .تکه های کوچکی ازخمیررابرداشته وگردکرده و به اندازه نعلبکی بازکرده وازمایه گوشت درآن گذاشته ومثل پاپیون دوسرخمیر رابه هم چسبانده تامایه داخل آن نریزد .وقتی تمام مواددرست شد آنهارادرروغن فراوان سرخ کرده وپس ازآنکه روغن اضافی آن کاملا"گرفته شد دردیس چیده واطراف آنراباخیارشور وگوجه فرنگی ونخودسبز تزیین می کنیم

 

 

 

 

برچسب ها

  • طرزپخت پیراشکی گوشت
  • دستورپخت پیراشکی گوشت
  • موادلازم برای تهیه پیراشکی گوشت
  • پیراشکی گوشت باطعمی عالی
  • چگونه پیراشکی گوشت درست کنیم
  • موادترکیبی پیراشکی گوشت چه هستند
  • روش درست کردن طرزتهیه پیراشکی گوشت 
  • آشنایی لازم باطرزتهیه پیراشکی گوشت

جدیدترین ها

news طرزشستن سبزی خوردنی
news طرز پاک کردن سبزی خوردنی
news طرزپخت ته چین ماکارونی
news طرزپخت پپگ نان شکم پر
news طرزتهیه تخم شربتی
news طرزتهیه شربت گلاب
news طرزتهیه شربت بهارنارنج
news طرزتهیه شربت تمشک

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.