طرزتهیه پیراشکی گوشت

weblog

طرزتهیه پیراشکی گوشت

 

 

موادلازم تهیه پیراشکی گوشت

 

آردگندم---300گرم

تخم مرغ----3 عدد

روغن----100گرم

جوش شیرین---1قاشق چایخوری

بیکینگ پودر----1/5قاشق مرباخوری

شکر----2 قاشق

نمک----نصف قاشق چایخوری

 

 

موادلازم تهیه پیراشکی گوشت

 

تخم مرغهارادرظرفی شکسته .بیکینگ پودر وجوش شیرین رادرنصف استکان آب ولرم حل کرده ونمک راافزوده وتخم مرغها وبیکینگ پودر ونمک وجوش شیرین رادرآرد می ریزیم ومخلوط می کنیم وشکروروغن رااضافه کرده هم می زنیم تاکاملا"مخلوط شودواگرخمیر شل بودکمی آردروی خمیرمی پاشیم وبه مدت یک ساعت درجای گرمی قرارداده تاخمیر ور بیاید .تکه های کوچکی ازخمیررابرداشته وگردکرده و به اندازه نعلبکی بازکرده وازمایه گوشت درآن گذاشته ومثل پاپیون دوسرخمیر رابه هم چسبانده تامایه داخل آن نریزد .وقتی تمام مواددرست شد آنهارادرروغن فراوان سرخ کرده وپس ازآنکه روغن اضافی آن کاملا"گرفته شد دردیس چیده واطراف آنراباخیارشور وگوجه فرنگی ونخودسبز تزیین می کنیم

 

 

 

 

برچسب ها

  • طرزپخت پیراشکی گوشت
  • دستورپخت پیراشکی گوشت
  • موادلازم برای تهیه پیراشکی گوشت
  • پیراشکی گوشت باطعمی عالی
  • چگونه پیراشکی گوشت درست کنیم
  • موادترکیبی پیراشکی گوشت چه هستند
  • روش درست کردن طرزتهیه پیراشکی گوشت 
  • آشنایی لازم باطرزتهیه پیراشکی گوشت

جدیدترین ها

news طرزتهیه مرغ سوخاری
news طرزتهیه سوسیس سوخاری
news طرزتهیه همبرگرذغالی
news طرزتهیه پیتزارولی
news طرزتهیه چیکن برگر
news طرزتهیه سیب زمینی تنوری
news طرزتهیه سمبوسه پنیر
news طرزتهیه مینی پیتزای تورتیلا

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.