طرزتهیه پیتزارولی

weblog

طرزتهیه پیتزارولی

 

 

 

موادلازم

 

کالباس----150گرم

سوسیس----150گرم

پنیرموزارلا-----300گرم

آویشن ----به میزان لازم

فلفل سیاه ----به میزان لازم

فلفل دلمه ای رنگی----1عدد

سس کچاپ---به میزان لازم

 

 

طرزتهیه

 

خمیرپیتزاراکه ازقبل طبق دستورخاص آن درمنزل تهیه کرده اید دم دست خودقراردهید.روی میزکارآردبپاشید.وخمیررابه دو قسمت مساوی تقسیم کنید

 

خمیررامستطیل شکل به وسیله وردنه پهن کنیدوروی آن راباسس کچاپ کاملا"پوشش دهیدومقداری ازپنیرراروی خمیربپاشیدودرصورت استفاده ازگوشت چرخ کرده یامرغ آنهارابپزیدودرروی موادپخش کنید

 

فررابادرجه 200سانتیگرادروشن کرده وبگذاریدنیم ساعت گرم شود.کالباس راورقه ای برش دهیدوروی خمیربچینیدوسپس سوسیس راحلقه ای برش بزنیدوروی کالباس بچینید

 

دراین مرحله روی خمیرراپنیربریزیدوازطرف عرض, خمیرراازدوطرف روی هم بیاوریدوسپس شروع به رول کردن خمیرازجهت طول آن کنید

 

سینی راازدرون فرخارج کرده وکف آن راچرب کرده وخمیررول شده رابرش داده ودرون سینی فربچینید.برروی خمیرهای رول شده می توانیدفلفل سیاه واویشن بپاشید.سینی فررابه مدت 40دقیقه داخل فرقراردهیدتاپیتزارولی خوشمزه وخوش طعم شماآماده شود

 

 

 

 

برچسب ها

  • روش درست کردن پیتزارولی
  • طرزپخت پیتزارولی
  • موادلازم برای تهیه پیتزارولی
  • طریقه طرزپخت پیتزارولی 

جدیدترین ها

news خواص رازیانه
news خواص ذرت
news خواص گیاه دم اسب
news خواص دارچین
news خواص خیار
news خواص خرما
news photos English foods
news عکسهای غذاهای خارجی

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.