طرزتهیه مرغ سوخاری

weblog

طرزتهیه مرغ سوخاری

 

 

موادلازم 

 

تکه های مرغ باپوست---یک کیلو

تخم مرغ----2عدد

شیر----6قاشق غذاخوری

پودرسیر----3قاشق چای خوری

پودرپیاز----5قاشق چای خوری

پودرفلفل دلمه یاهمان پودرپاپریکا----2قاشق چای خوری

پودرفلفل سیاه یاسفید----1/2قاشق چای خوری

پودرفلفل قرمزتند----1قاشق چای خوری یابیشتر

آردسوخاری----6قاشق غذاخوری

آردمعمولی ----1/5پیمانه

جوپرک خردشده----6قاشق غذاخوری

روغن---برای سرخ کردن

نمک---به مقدارکافی

 

موادلازم برای مارینه کردن یامزه دارکردن مرغ

 

آب لیمو----2قاشق چای خوری

فلفل قرمز---1قاشق چای خوری

فلفل سیاه یاسفید----1قاشق چای خوری

نمک----به مقدارکافی

 

 

طرزتهیه

 

مرغ هاراکه بهتراست ران باشد.پس ازشستن وخشک شدن باآبلیمو ,فلفل سیاه,فلفل قرمزونمک مخلوط کنید واجازه دهید1تا2ساعت مزه دارشود

 

تخم مرغها وشیرراباهم مخلوط کنید

 

تمام موادخشک لازم مثل:آرد,جوپرخردشده,فلفل قرمز,فلفل سیاه,آردسوخاری که خیلی ریزنشودوپودرنباشد,پودرپیاز,پودرسیر وپودرفلفل دلمه ای یاهمان پاپریکا راباهم مخلوط کنید

 

مرغی که 1تا2ساعت مارینه شده یامزه دارشده باشد رادرمخلوط آردی که درست کرده ایدفروببریدوخوب همه قسمتهای مرغ رادرآردبغلتانید.بعدتکان دهیدتامقدارآرداضافی آن بریزد

 

سپس مرغ هارابلافاصله درمخلوط شیروتخم مرغ بزنیدودوباره درمخلوط آردبغلتانید

 

یک باردیگراین مرحله راتکرارکنید

 

روغن رابه ازتفاع 3 سانتی متر درماهیتابه یایک قابلمه کوچک بریزید.وقتی که مطمئن شدیدکه روغن داغ شده است مرغهارادرون آن بیاندازید.شعله حرارت راکم یامتوسط کنیدتامرغهابه مدت 15تا18دقیقه خوب سرخ شوند

 

بعدازبرشته شدن ,آنهاراروی دستمال بگذاریدتاروغن اضافی شان گرفته شود

 

سپس باسس کچاپ تندونوشیدنی سردآن راسروکنید

 

 

برچسب ها

  • روش صحیح درست کردن مرغ سوخاری
  • طرزپخت مرغ سوخاری مدل کی اف سی
  • دستورطرزسرخ کردن مرغ درمنزل
  • آشنایی با8مرحله طرزتهیه مرغ سوخاری
  • موادلازم برای درست کردن مرغ سوخاری
  • مراحل مارینه کردن یامزه دارکردن مرغ سوخاری

جدیدترین ها

news طرزتهیه سوسیس سوخاری
news طرزتهیه همبرگرذغالی
news طرزتهیه پیتزارولی
news طرزتهیه چیکن برگر
news طرزتهیه سیب زمینی تنوری
news طرزتهیه سمبوسه پنیر
news طرزتهیه مینی پیتزای تورتیلا
news طرزتهیه نان سیر

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.