طرزتهیه شله زردمخصوص

weblog

طرزتهیه شله زردمخصوص

 

 

 

موادلازم تهیه شله زردمخصوص برای 1نفر که این مقداررابه تعدادافراداضافه می کنیم

 

یرنج----1 استکان

شکر----2استکان

گلاب----به مقدارکافی

زعفران----به مقدارکافی

آب-----6تا7برابرهراستکان برنج

دارچین----1 قاشق چایخوری

خلال بادام----2 قاشق چایخوری

خلال پسته----1 قاشق غذاخوری

 

 

دستوراصلی طرزتهیه شله زردمخصوص

 

 

برنج راپاک کرده ,کاملا"شسته وبرای هراستکان برنج 6تا7استکان آب درنظرمی گیریم وبرنج که بطورکامل پخته شد شکررابه آن اضافه می کنیم .اگرشکررادرموقعی که برنج هنوزنپخته است بریزیم شیرینی به مغزبرنج می رود ونمی پزد.سپس زعفران وگلاب رابه آن اضافه کرده ومی گذاریم بجوشدتاجابیفتدوبعد شله زرد رادرظرف مناسبی ریخته وخلال بادامها راباآن مخلوط کرده وبعدازاینکه سردشدروی آن راباپودردارچین ومغزپسته تزیین می کنیم.خوردن شله زرد بصورت خنک واستراحت دادن دریخچال طعم خاصی داردوموردعلاقه خیلی ازافرادبه این روش است وهمچنین به  صورت داغی خوردن شله زردهم جای خاص خودش راداردوافرادخاصی هم دوست دارندبصورت داغ آن رامیل کنند

 

 

 

 

 

برچسب ها

  • دستورپخت وپزشله زردمخصوص
  • روش طرزپخت شله زردویژه
  • روش صحیح طرزپخت شله زردمخصوص
  • موادلازم برای تهیه شله زرد
  • آشنایی بادستورپخت شله زرد
  • چگونه شله زردمخصوص درست کنیم
  • استفاده 8ماده غذایی درشله زردمخصوص

جدیدترین ها

news خواص رازیانه
news خواص ذرت
news خواص گیاه دم اسب
news خواص دارچین
news خواص خیار
news خواص خرما
news photos English foods
news عکسهای غذاهای خارجی

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.