طرزتهیه آبگوشت بادمجان یا بادنجان

weblog

طرزتهیه آبگوشت بادمجان یا بادنجان

 

 

موادلازم برای5نفر

گوشت-----750گرم

بادمجان----2تا3عدد

روغن ---150گرم

رب گوجه فرنگی---2قاشق سوپخوری

سیب زمینی-----5عدد

لپه----150گرم

زردچوبه----1 قاشق مرباخوری

نمک وفلفل----به مقدارکافی

آبلیمووآبغوره ----نصف فنجان

 

طرزتهیه

گوشت راپس ازشستن باپیازها درمقدار6تا7لیوان آب باحرارت ملایم می گذاریم بپزد.لپه رابعدازشستن به گوشت اضافه کرده .وقتی که گوشت ولپه پخته شد بادمجانهاراپوست گرفته وبه چندبرش حلقه حلقه کرده وکمی نمک زده وباروغن سرخ می کنیم .سیب زمینی هاراپوست گرفته وباآبلیمو  یا آبغوره وبادمجان داخل آبگوشت می ریزیم .موقعیکه سیب زمینی ها پخته شدند رب گوجه فرنگی راپس ازتفت دادن درمقداری روغن بانمک وفلفل ,به آن اضافه می کنیم.همینکه آبگوشت جاافتادولعاب لازم انداخت وهمه موادمعلوم شد که پخته شده اندآماده سروکردن می باشد

 

  

برچسب ها

طریقه پخت آبگوشت بادمجان

روش درست کردن آبگوشت  بادنجان

شیوه درست کردن آبگوشت بادمجان

طرزتهیه پخت آبگوشت بادمجان

موادلازم برای تهیه آبگوشت بادمجان

چگونه آبگوشت بادمجان درست کنیم

جدیدترین ها

news طرزتهیه مرغ سوخاری
news طرزتهیه سوسیس سوخاری
news طرزتهیه همبرگرذغالی
news طرزتهیه پیتزارولی
news طرزتهیه چیکن برگر
news طرزتهیه سیب زمینی تنوری
news طرزتهیه سمبوسه پنیر
news طرزتهیه مینی پیتزای تورتیلا

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.