روش درست کردن سوپ جو

weblog

روش درست کردن سوپ جو

 

موادلازم برای 6نفر

 

آب گوشت------------------------7فنجان

جو پوست گرفته یانیم کوب--1لیوان

هویج رنده شده-----------------1فنجان

پیازخردشده----------------------1فنجان

نمک وفلفل----------------------به مقدارکافی 

آرد---------------------------------4قاشق سوپخوری 

شیر---------------------------------2فنجان

کره----------------------------------150گرم

لیموترش--------------------------5عدد

جعفری خردشده----------------نصف فنجان

       سس گوجه-----------------------به مقدارکافی

طرزتهیه 

جو رابعدازپاک کردن وشستن 4ساعت درآب خیس کنیدودراین فاصله آب آن راهم تعویض کنید(جونیم کوب یاجوپرک درصورت خیساندن درآب له خواهندشدومنظورازخیساندنبرای جوسالمی است که پوست آن گرفته شده باشد)وسپس باپیازوآب گوشت باحرارت ملایم می گذاریم بپزد .شیر راگرم کرده وآرد راآهسته آهسته روی شیرمی ریزیم ومرتب هم می زنیم وکره اضافه می کنیم وبعدازچندجوش خوردن سس وهویج رنده شده راداخل سوپ ریخته ومی گذاریم بپزد وجابیفتد .سوپ رادرسوپخوری ریخته وآبلیمو وروغن زیتون وجعفری رابه آن اضافه می کنیم .خاصیت تغذیه ای  ودرمانی جو وهمچنین لینک مربوط به خاصیت تغذیه ای ودرمانی جوددوسر وهمچنین لینک  طریقه درست کردن آش جو رامطالعه  فرمایید

 

برچسب ها

  • سوپ جو
  • دارای خاصیت تغذیه ای فراوان
  • استفاده ازموادمفید
  • خیساندن جو پوست گیری شده ازقبل
  • پخت وپزراحت وسالم
  • درصورتیکه جو دوسرباشدفوایدبیشتردارد 

جدیدترین ها

news طرزتهیه مرغ سوخاری
news طرزتهیه سوسیس سوخاری
news طرزتهیه همبرگرذغالی
news طرزتهیه پیتزارولی
news طرزتهیه چیکن برگر
news طرزتهیه سیب زمینی تنوری
news طرزتهیه سمبوسه پنیر
news طرزتهیه مینی پیتزای تورتیلا

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.