روش درست کردن تیرامیسو ایتالیایی

weblog

شماره ثبت302

 

روش درست کردن تیرامیسو ایتالیایی

 

موادلازم

 

پودرقهوه سریع---------1قاشق غذاخوری

آب جوش----------------150میلی لیتر

بیسکویت----------------100گرم

شربت قهوه-------------2قاشق غذاخوری 

پنیرماسکارپونه----------250گرم

پنیرنرم وکم چرب-------250گرم

شکرکاستر----------------4قاشق چای خوری 

تخم مرغ------------------2عدد

اسانس وانیل-----------1قاشق چای خوری 

پودرکاکائو----------------2قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه

پودرقهوه راباآب جوش مخلوط کرده واجازه دهید تاخنک شود.بیسکویت های اسفنجی رابه صورت لایه ای درظرف  سرو  باارتفاع کم بچینید.سپس شربت قهوه ومخلوط آب جوش را روی بیسکویت هابریزید .دریک کاسه جداگانه پنیر,شکر,زرده های تخم مرغ و اسانس وانیل راباهم مخلوط کنید. جداگانه سفیده های تخم مرغ  راآنقدربه هم بزنید تابه کف سفیدی چنان تبدیل شودکه ازظرف نریزد .سپس سفیده رابه مخلوط زرده اضافه کنید وبه طور دورانی به آرامی مخلوط کنید.مخلوط راروی بیسکویت هاپخش کنید وبایک لبه چاقوروی آنهاراصاف کنید وظرف راباسلفون بپوشانید وبه مدت 4ساعت داخل یخچال بگذارید تاسفت شوند.درزمان سرو شدن باپخش کردن پودرکاکائوآن راتزئین کنید

 

توضیحات

مدل این دسر ایتالیایی می باشد

مدت زمان آماده سازی این دسر20 دقیقه  می باشد

ارزش تغذیه ای این دسر عبارتنداز:انرژی 260کیلوکالری-کربوهیدارات 13گرم-پروتئین 814گرم -سدیم 1 دهم -چربی 14گرم- فیبر 2 دهم

 

  

برچسب ها

  • تیرامیسوایتالیایی
  • تهیه موادلازم
  • تهیه وسایل وظروف لازم
  • ترکیب بندی موادلازم
  • دورانی چرخاندن موادسفیده وزرده تخم مرغ 
  • استراحت دادن به مواددریخچال
  • چینش لایه های موادروی همدیگر
  • مرحله نهایی وآماده سروکردن
  •  

جدیدترین ها

news پنج لینک خواص گیاهان
news لینک 6نوع خواص گیاهان
news لینکهای 7نوع خواص گیاهان
news لینکهای 8نوع خواص گیاهان
news لینکهای 9نوع خواص گیاهان
news لینک خواص10نوع گیاه
news خواص فلفل قرمز
news خواص فرنجمشک

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.