دستورآب پزکردن ماهی سفید

weblog

دستورآب پزکردن ماهی سفید

 

 

موادلازم برای آب پزکردن ماهی سفید

 

وسیله لازم برای تمیزکردن وشستن بدن ماهی :ازقبیل چاقویاکاردبرای چاک کردن شکم ماهی وگرفتن پولک وبالهای اضافی ماهی وامثال آن,تخته صاف,پارچه تمیز برای رطوبت گرفتن بدن ماهی-آب به مقدارلازم برای شستن ماهی,ظرف مناسب یاتابه برای آب پزکردن ماهی-حرارت لازم برای پخت ماهی

ماهی سفید یاسوف-----یک عددسالم به وزن 1 کیلو

روغن زیتون-----نصف استکان

 نارنج----1عددبرای تزئین کردن

نمک وفلفل ----به مقدارلازم

سس مایونزیا سس دلخواه-----به مقدارلازم

 

 

 

دستورآب پزکردن ماهی سفید یا سوف

 

فلس ماهی راگرفته ,شکم آنراازسرتا دم چاک کرده ومحتویات آنراخالی کنید.وماهی راتمیزشسته وباپارچه تمیز خوب خشک کنید بعدروغن زیتون ,آب نارنج ,نمک وفلفل رامخلوط کرده داخل شکم ماهی مالیده وآن رادرتابه گذاشته وبقیه سس راروی ماهی بدهیدوظرف راروی حرارت ملایم قراردهیدتاماهی آهسته آهسته بجوشدوبپزدکه درطول پخت ماهی راطوری برگردانیدتاازهم بازنشودوطرف دیگرش هم پخته شود .برای اینکه ماهی خشک نشودهرچنددقیقه  ازسس ماهی روی آن بدهید این ماهی رامی توان باسس مایونزهم مصرف کردودرپایان آنراباقاچهای نارنج  ,گوجه وسبزی معطرتزئین وسروکنید

 

 

 

برچسب ها

  • دستورطرزآب پزکردن ماهی سفید
  • دستورطرزپخت ماهی سفید
  • روش پخت وپزکردن ماهی سفید
  • دستورطرزپخت ماهی سوف
  • ماهی سوف یاماهی سفیدبسیارلذیذوخوشمزه
  • مراحل آماده سازی پخت ماهی سفید
  • پخت وپزماهی سفیدبه روش آب پزکردن
  • روش مالیدن مایه مخلوط  به بدن ماهی قبل ازپخت ودرزمان پخت 

جدیدترین ها

news خواص رازیانه
news خواص ذرت
news خواص گیاه دم اسب
news خواص دارچین
news خواص خیار
news خواص خرما
news photos English foods
news عکسهای غذاهای خارجی

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.