تعداد31پرسش وپاسخ پیرامون موادغذایی وتغذیه

weblog

تعداد31پرسش وپاسخ پیرامون موادغذایی 3وتغذیه

 

سئوال تغذیه ای 1-تعداد7ماده غذایی رانان ببرید که باعث افزایش کلسترول بد خون دربدن انسان می شوند

زرده تخم مرغ-پسته-بادام درختی-فندق-مغزاستخوان-پنیر- ازکله حیوانات حلال گوشت بصورت پخته ,چشم,مغز وزبان آنها

 

 سئوال تغذیه ای 2-میزان مصرف کلسترول موردنیاز روزانه برای بدن چندمیلی گرم است؟

مقدار300میلی گرم .زرده یک تخم مرغ به تنهایی دارای 275میلی گرم کلسترول است که برای نیازروزانه کفایت می کند.مصرف تخم مرغ درطول هفته 3عددباشد,خوب است

 

سئوال تغذیه 3-تعداد18ماده غذایی رانام ببریدکه باعث دفع سموم ودخانیات ازبدن می شوند

   شیر-انار-خرمالو-آب-دانه خیار-آب زرشک باترکیب مساوی: آب سیب وآبلیمووشکر که برای بهبودی مسمومیت سم نیش مار و افعی مفیداست-عناب-انواع کلم وبروکلی-تخم بلدرچین که  باعث دفع موادرادیواکتیو وفلزات سنگین وموادسرطان زا ازبدن می شود-تنفس عمیق زیاد-مصرف روزانه 8لیوان آب-عناب- ترخون-گلپر-انجیر-خوردن سیب  بصورت ناشتادرصبح هابه توصیه پروفسورسمیعی -مضافا"براینهاموادغذایی زیاددیگری هستند.وحتی غیرموادغذایی , ازجمله چسباندن پدهای جذب سموم بدن ازطریق کف پاها درطول خواب شبانه ویاحجامت واهداءخون به تشخیص پزشک معالج

 

سئوال تغذیه4-تعداد16غذانام ببرید که باعث کاهش وزن یا لاغری می شوند

چغندرپخته-چای سبز-فلفل دلمه-زرشک-برنج باسبوس-نخودفرنگی-رازیانه برای جنس مومنث-پودرتخم کتان-تخم ریحان-تره تیزک یاشاهی-آب زرشک برای کوچک کردن شکم -قهوه -برگ کلم بصورت پخته-سرکه سیب-کرفس-آب کرفس

 

سئوال تغذیه 5-تعداد12غذانام ببرید که باعث افزایش وزن وچاقی می شوند

لوبیا سبزپخته-کلم آب پزپخته-کنجد-آب چغندروآب هویج باهمدیگر-شلغم-عناب خشک-خرما-رازیانه برای جنس مذکر-رب انار-خیار-سویا

 

سئوال تغذیه 6-علت تیک یا پرش زیرپلک چشم نشانه چیست

کمبودمنیزیوم

 

سئوال تغذیه 7-مصرف کدام ماده غذایی دروعده صبحانه ازبروزآلزایمرجلوگیری می کند

ارده شیر یا عسل

 

سئوال تغذیه 8-بی حس شدن سرانگشت دست نشانه چیست 

فشارخون بالا

 

سئوال تغذیه 9-فشاربه اعصاب دست چپ ومورمورشدن انگشت دست به ترتیب نشانه چیست

فشاراعصاب,ناشی ازآسیب ستون فقرات- ومومورشدن انگشت دست ,ناشی از کمبود ویتامین است

 

سئوال تغذیه 10-سوزسوزشدن انگشت دست نشانه چیست

خستگی وکوفتگی

 

سئوال تغذیه 11-برطرف کردن لکه های قهوه ای پوست وروشن کردن پوست بدن ازخواص کدام ماده غذایی می باشد

دوغ

 

سئوال تغذیه 12-کدام یک ازدم نوشها, باعث تقویت حافظه کوتاه مدت ,بلندمدت وتمرکز وهوشیاری می شود

چای نعناع

 

سئوال تغذیه13-مضرات مصرف همزمان برنج باماست چیست

فراموشی-سردی وتری مغزوغلبه بلغم درمغز که موجب سستی وتنبلی مغزمی شود

 

سئوال تغذیه 14-کشیدن پتو یا لحاف روی سر درخواب چه عارضه ای دارد

تخریب سلولهای مغز

 

سئوال تغذیه 15-مصرف آب یخ بعدازحمام سبب چه عارضه ای می شود

ضعف اعصاب ولرزش پارکینسون

 

سئوال تغذیه 16-چه عامل مهمی باعث ایجادسردردمی شود؟وچرا

کم آبی بدن .چون مغز داخل کیسه مایع است وآب که نرسد باعث دردمی شود

 

سئوال تغذیه 17-مصرف زیاد کدام ماده غذایی ,غم زا می باشد؟ وچرا

گشنیز.چون طبع سرددارد

 

سئوال تغذیه 18-عارضه بی حسی ناشی ازدندان پزشکی چیست؟وچه بایدکرد

سردی تن  وسفیدی موهای صورت است .برای نداشتن این عارضه درهمان لحظه مقداری  نمک روی آن ریخته شودتاسردی تن ازبین برود

 

سئوال تغذیه 19-ازفوایدمهم عطسه کردن چیست

عروق رامنبسط وعروق ریز مغز رابازمی کند

 

سئوال تغذیه 20-نوشیدن شیر با کدامین موادغذایی دیگر توصیه شده است

عسل وخرما

 

سئوال 21-چه نوع دودی به سرعت جذب مغزشده وآنراگرم نگه می دارد

دودناشی ازاسپند

 

سئوال تغذیه 22-طبق تحقیقات ,چه چیزی درچای, مانع جذب قند درخون می شود

پلی فتول ها

 

سئوال تغذیه 23-سخت ترین دشمن سرطان سینه,پروستات ,رحم وکبد ,ازنظر دانشمندان دانشگاه تگزاز چیست

مصرف آلو و هلو

 

سئوال تغذیه 24-مصرف زیادکدام ماده غذایی باعث چین وچروک پوست می شود 

زیره

 

سئوال تغذیه 25-مهمترین عارضه ناشی ازمصرف غذاهای گرم چیست

کاهش وزن ولاغرکنندگی

 

سئوال تغذیه 26-مهمتری عارضه ناشی ازغذاهای سردچیست

افزایش وزن وچاق کنندگی

 

سئوال 27-تمایل به بوهای بد مانند بوی بنزین وگازوئیل نشانه چیست 

سودایی زیادمغز

 

سئوال تغذیه 28- مصرف مداوم کدام ماده غذایی باعث سفت شدن یا انعقادخون می شود

عناب وعدس

 

سئوال تغذیه29-بنابه گفته پروفسورمتین , چند درصدحرارت بدن از بالای سر انسان بیرون می رود؟که چه توصیه ای نموده است 

میزان 70درصد. درزمستان کلاه سربگذارید

 

سئوال تغذیه 30-مصرف نمک برای کودکان 1تا3سال چندگرم است

دوگرم

 

سوال تغذیه 31-هریک قاشق چای خوری محتوای جوش شیرین  وبکینگ پودر به ترتیب چندمیلی گرم نمک دارندکه سدیم راافزایش خواهندداد

جوش شیرین 1368میلی گرم - بکینگ پودر530میلی گرم  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها

پرسش وپاسخ

سی ویک سئوال

موادغذایی

فوایدومضرات

جدیدترین ها

news طرزتهیه مرغ سوخاری
news طرزتهیه سوسیس سوخاری
news طرزتهیه همبرگرذغالی
news طرزتهیه پیتزارولی
news طرزتهیه چیکن برگر
news طرزتهیه سیب زمینی تنوری
news طرزتهیه سمبوسه پنیر
news طرزتهیه مینی پیتزای تورتیلا

کلیه حقوق و مطالب این وب سایت متعلق به شرکت ناین وب می باشد و استفاده از آنها فقط با ذکر منبع بلامانع است.